ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1972 από τον Γεώργιο Ιερωνυμάκη με κύριο σκοπό την κατασκευή ειδικών μεταλλικών κατασκευών.

Από το 1988 μεταφέρεται σε ιδιόκτητο χώρο 3000 τ.μ. στην περιοχή Ρουφ της Αθήνας και ειδικεύεται πλέον στις ανοξείδωτες κατασκευές για ναυπηγικούς και αρχιτεκτονικούς σκοπούς. Την δεκαετία του ‘90 έδειξε το δρόμο όσον αφορά την ποιότητα της κατασκευής των ανοξείδωτων αρχιτεκτονικών κατασκευών μετά από πολλή έρευνα και μελέτη αυτών. Παίρνει μέρος στα σημαντικότερα έργα της Ελλάδας και συνεχώς ανανεώνει το μηχανολογικό της εξοπλισμό όπου το 2002 εξοπλίζεται με ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα κοπής μέταλλων τεχνολογίας laser για τις ανάγκες των κατασκευών εταιρείας αλλά προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες κοπής και ειδικής διαμόρφωσης σε παραγωγικά δύσκολα τεμάχια.

Το 2000 πιστοποιείται με σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001:2008 το οποίο ανανεώνεται κάθε 4 χρόνια. Ταυτόχρονα σέβεται απόλυτα τις διατάξεις και τους κανονισμούς που ισχύουν σχετικά με τον έλεγχο της ρύπανσης και των βιομηχανικών αποβλήτων.
 
Το 2005 έρχεται άλλη μία πρωτιά για την Ieronimakis Inox με την κατοχύρωση της Διεθνούς Πατέντας ως πρώτου κατασκευαστή κυκλικής μεταλλικής σκάλας και το 2012 εκδόθηκε πιστοποιητικό καταχώρησης σχεδίου για «Μεταλλικούς κάδους».
 
To 2008 δημιουργεί μια μονάδα παραγωγής στην Βοιωτία παρουσιάζοντας το νέο δημιούργημα της, την GERON, που ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή ανοξείδωτων πλεγμάτων. Με την ίδρυση της δεύτερης μονάδας παραγωγής, την GERON, στη Θήβα Βοιωτίας η IERONIMAKIS INOX κατάφερε να γίνει η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παράγει κατ’ αποκλειστικότητα ανοξείδωτες σχάρες και πλέγματα. Η εταιρεία διαθέτει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Βοιωτία σύγχρονα μηχανήματα CNC τα οποία παράγουν αποκλειστικά πλέγματα και σχάρες για αρχιτεκτονικές εφαρμογές όλων των ειδών. Διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και προσωπικό εξειδικευμένο ώστε το τελικό προϊόν να παραδίδεται σε άριστη ποιότητα. Στόχος της εταιρείας η εξαγωγή των νέων προϊόντων.

Το 2011 τολμά όχι μόνο να διαθέσει αλλά και να εγκαταστήσει τα προϊόντα της στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία. Έργα «σταθμοί» με την υπογραφή της Ieronimakis Inox τα κεντρικά γραφεία της "Total", το "Tour Majunga" στην περιοχή LA DEFENCE και το Ίδρυμα "LA FONDATION LOUIS VUITTON" στο Παρίσι.

Σήμερα εξάγει σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά και μάλιστα σε απαιτητικές αγορές του εξωτερικού, συνεργάζεται με εταιρείες κορυφαίες στο χώρο της αρχιτεκτονικής και της βιομηχανίας σε Αμερική και Ευρώπη και παραμένει πρωτοπόρος στην προμήθεια, κατασκευή και τοποθέτηση ανοξείδωτων εφαρμογών