02 Μάιος 2017

Πανόραμα εργασιών στο ΚΠΙΣΝ "Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος"

Η Ieronimakis Inox ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εργασίες της σε ένα από τα σημαντικότερα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το έργο:
Το ΚΠΙΣΝ βρίσκεται στο Φαληρικό "Δέλτα", δίπλα στη θάλασσα και η έκτασή του ξεπερνά τα 200 στρέμματα. Τον σχεδιασμό των κτιρίων, συμπεριλαμβανομένης της νέας Εθνικής Βιβλιοθήκης και της νέας Κεντρικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο του παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Renzo Piano (Renzo Piano Building Workshop "RPBW"). Πρόκειται για ένα έργο με μοντέρνο σχεδιασμό και μινιμαλιστικά στοιχεία, το οποίο εντάσσεται αρμονικά στην τοποθεσία και τονίζει την ομορφιά του φυσικού τοπίου. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως το έργο αυτό είναι και το πρώτο έργο στην Ελλάδα που διακρίθηκε με την πλατινένια Πιστοποίηση LEED ως Πράσινο Κτίριο, την υψηλότερη δυνατή διάκριση για περιβαλλοντικά και βιώσιμα κτίρια.
Η υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου ήταν εξ' ολοκλήρου δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και παραδώθηκε στο Ελληνικό δημόσιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. 
Η Ieronimakis Inox νιώθει πολλή περήφανη που κατάφερε όχι μόνο να συμμετάσχει αλλά και να ολοκληρώσει με επιτυχία και εντός χρονικών περιθωρίων την κατασκευή και τοποθέτηση ποικίλων αρχιτεκτονικών στοιχείων σε πολλούς χώρους του έργου, όπως η Κεντρική Σκηνή της ΕΛΣ, ο χώρος στάθμευσης "Car Park" και οι περιβάλλοντες χώρους του Πάρκου.

Επισκεφθείτε τα παρακάτω link για να δείτε φωτογραφίες με τα προϊόντα μας στο έργο:
CERTIFICATE